PlayStation 4 satışları 53 milyona, Uncharted 4’ün ise 8.7 milyona ulaştı!

Sony, 2016'nın son aylarına ait satış verilerini açıkladı; PS4 satışları artarken bununla birlikte birçok oyunun satış rakamları da yükseldi.

PlayStation 4 - Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Edition

2016’nın son dönemlerine ait PlayStatiton 4 satışları ve bununla birlikte bu platforma özel oyunların satış verileri açıklandı.

Sony, 20 Kasım 2016 ile 1 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan satış rakamlarını açıkladı. Verilere göre, bu tarihlerde 6.2 milyondan fazla PlayStation 4 satışı gerçekleşirken, şu ana kadar dünya genelindeki satış rakamı da 53.4 milyonu geçmiş oldu. PlayStation VR ve PlayStation 4 Pro‘nun satışları hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Sony, Aralık ayının başında yaptığı açıklamada PlayStation 4 satışlarının 50 milyona ulaştığını duyurmuştu.

PlayStation’a özel oyunlar tarafında ise, Sony, yine aynı dönemde 50.4 milyon civarında oyunun perakendeciler aracılığıyla satıldığını belirtti. PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapan Uncharted 4: A Thief’s End’in (Bir Hırsızın Sonu) ise 21 Aralık itibarıyla 8.7 milyon satış rakamına ulaştığı açıklanan veriler arasında yer aldı.

Bugün ayrıca, PlayStation VR’ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmıştı. Bunun dışında geçtiğimiz günlerde,  Sony yeni bir video yayınlamış ve 2017’de PS4 ve PS VR için çıkış yapması planlanan oyunları tanıtmıştı.

Önceki İçerikHumble Bundle’dan Assassin’s Creed kampanyası!
Sonraki İçerikMass Effect: Andromeda’nın çıkış tarihi nihayet belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz