Pacific Rim ve Godzilla’nın devam filmlerinin isimleri değişti

Pacific Rim'in devam filminin adı Pacific Rim: Uprising, Gozilla 2'nin ise Godzilla: King of Monsters olarak değiştirildi.

Pacific Rim (Pasifik Savaşı) ve Godzilla‘nın ikinci filmlerinin adlarında değişikliğe gidildi. Legendary Pictures, yaptığı duyuruyla Pacific Rim’in devam filminin adının Pacific Rim: Uprising, Godzilla’nınkinin ise Godzilla: King of Monsters şeklinde değiştirdiğini açıkladı.

İkinci Pacific Rim filminin adının, Kasım ayında filmin başrolü John Boyega‘nın Instagram üzerinden senaryo klasörünün bir fotoğrafını paylaşmasıyla Pacific Rim: Maelstrom şeklinde olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca, Godzilla’nın devam filminin de adı şu ana kadar sadece Godzilla 2 olarak biliniyordu.

Pacific Rim: Uprising’in çekimleri Avustralya’da devam ediyor. Guillermo del Toro, ilk filmin yönetmeliğini yapan isim, ikinci filmde de yönetmenlik koltuğuna oturmuştu ancak daha sonra yaşanan yönetmen değişikliği neticesinde şu anda prodüktör olarak görevine devam ediyor. Yönetmenlik görevine ise Steven S. DeKnight getirildi ve bu değişim sırasında Pacific Rim: Uprising’in çekimlerinde bazı sorunlar yaşandı ve çekimler yavaşladı. Filmde ayrıca Scott Eastwood, Zhang Jin, Cailee Spaeny ve Jing Tian gibi oyuncular yer alıyor.

Godzilla: King of Monsters filminin ise şu anda herhangi bir yönetmeni bulunmuyor. 2014’de vizyona giren ilk filmin yönetmeni, geçtiğimiz günlerde vizyona giren Rogue One: A Star Wars Story (Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi) filminin de yönetmenliğini yapan Gareth Edwards idi. Edwards, bu yılın başlarında Godzilla’nın ikinci filmindeki görevinden ayrılmıştı.

Pacific Rim: Uprising’in 23 Şubat 2018’de, Godzilla: King of Monsters’ın ise 22 Mart 2019’da gösterimde olması planlanıyor. 

Önceki İçerikAssassin’s Creed filminin TV reklamı yayınlandı
Sonraki İçerikTwitch’e 2 yeni özellik eklendi: IRL ve mobil yayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz