Oyun Dünyasının Devlerinden Oasis Games İlk Kez Basının Karşısına Çıktı

Legend Online II ve Fire Shot gibi oyunlarla müthiş bir başarı yakalayan Oasis Games düzenlediği basın toplantısı ve partide Türkiye oyun sektörünü buluşturdu.

 

 

08.12.2014 – Dünya çapında 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncu ve yayınladığı oyunlar ile kısa zamanda oyun dünyasının en popüler firmalarından biri olan Çin devi Oasis Games, İstanbul Point Hotel Barbaros’un gözde mekânı The Game for Big Kids’te düzenlediği etkinlikte ilk kez basının karşısına çıktı.

 

Oasis Games CFO’su Tim Luo “Merhaba İstanbul” sunumuyla açılan basın toplantısı, DJ Feryal Aslan’ın performansıyla renklenen partiyle devam etti.

Oasis Games Türkiye Pazarlama Müdürü Cihan Ağagişi: “Özellikle Legend Online markasıyla Türkiye’de müthiş bir popülerlik yakaladık. Türkiye’deki basın ve sektör ile buluşmamız için doğru zamanın geldiğine inandık. Bundan sonra Oasis Games’in ülkemizde daha aktif olacağını söyleyebilirim.”

Türkiye oyun sektöründen birçok firmanın da katıldığı parti gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Oasis Games Hakkında

2011 yılında Hong Kong’ta kurulan Pekin merkezli Oasis Games, The 7th Road oyunlarının Çin pazarı dışında yayınlanması için kapsamlı bir firma olarak görev yapmaktadır. Video oyunlarının dağıtımı ve operasyonuna odaklanan Oasis Games, dünya genelinde müşterilerine en iyi oyun çözümlerini sunabilmek için Güney Amerika, Doğru Avrupa ve Orta Doğu gibi kilit pazarlarda çalışmaktadır.

Basın Bülteni

Önceki İçerikPlayStation Experience etkinliğindeki önemli gelişmeler
Sonraki İçerikDying Light, PS4’de 1080p/30fps olacak
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz