Nioh’un Yeni DLC ve PVP Detayları Açıklandı

Team Ninja‘nın yakın dönem gerçekleştirdiği canlı yayın esnasında altın saçlı samuray William’ın Japon topraklarındaki fantastik ve zorlu maceralarını konu alan Nioh için iki yeni ücretsiz DLC (indirilebilir içerik) duyuruldu.

Ücretsiz güncelleme 1: Mart ayı içinde eklenecek olan içerik ile 10 adet yeni yüksek zorlukta görev gelecek. Bunların içinde boss-rush tarzı, yani oyundaki bossları aralıksız peşpeşe kesmek zorunda olacağınız görevler de bulunmakta.

Ücretsiz güncelleme 2: Nisan ayı içinde gelecek bu güncelleme ile PVP yani oyuncuların birbirlerine karşı mücadele edebilme fonksiyonu eklenecek. PVP Nioh’un sıkça kıyaslandığı Souls serisinde oyunların ömrünü uzatan bir unsurdu.

Team Ninja ayrıca Japan’s Best Warrior ve Peaceful and Tranquil adında iki DLC’nin daha yolda olduğunu belirtti ancak bu içerikler için henüz detay vermedi.

Nioh’un içerik bombardımanı bunlarla bitmiyor, season pass sahiplerini de gelecekte şunlar bekliyor:

• Kuzeyin Ejderhası – Japonya’nın Kuzey eyaletlerinin derinliklerine inin.
• Cüretkar Onur – Osaka Kuşatması’nın kanlı Kış Seferi’nde savaşın.
• Katliamın Sonu – Yaz Seferi sırasında Osaka Kuşatması’na bir son verin.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Sony yeni bir el konsolu geliştiriyor olabilir!
Sonraki İçerikGuillermo del Toro doğruladı: Hellboy 3 iptal edildi!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz