Nioh’un Son Demosu Yeni Bir Ödül İle Geliyor!

Team Ninja‘nın geliştirmekte olduğu, Diablo ve Dark Souls’un aşk çocuğu olarak nitelendirebileceğimiz Nioh için çok kısa bir süre erişilebilecek olan, son bir demo geliyor. Last Chance Trial olarak adlandırılmış olan demoda PlayStation Exprience 2016 etkinliğinde gösterilen bölgenin genişletilmiş bir versiyonu oynayabilir olacak.  Ana görevi bitirdiğinizde tam sürümde kullanabileceğiniz Ogress Headgear ile ödüllendirileceksiniz. Ayrıca ana bölümden daha zor olan Twilight Mission’ı da tamamlarsanız alpha ve beta fazlarını bitiren oyunculara hediye edilen Mark of the Strong ve Mark of the Conqueror adlı dlcleri de elde edebileceksiniz. Bunlar da tam sürümde bazı ekstra eşyalar kazanmanızı sağlayacak.

Stüdyo demo için bir fragman dahi yayınlamış:

Demoya erişim çok uzun sürmeyecek. 20 – 23 Ocak arasında gerçekleşecek olan etkinlik size sunulan ekstraları elde etmeniz için son şansınız. 7.5 GB boyutunda olan demoya PS Store üzerinden erişebilirsiniz.

Nioh 8 Şubat 2017‘de sadece PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikXbox One’ın satış rakamlarına ilişkin rapor yayımlandı
Sonraki İçerikThe Division filminin yönetmeni ve senaristi açıklandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz