MYNET ve PLAYTHON GÜÇLERİNİ PRIME WORLD İÇİN BİRLEŞTİRDİ

Türkiye oyun sektöründe (hem yapımcı, hem de yayıncı olarak) en köklü şirketlerden biri olan Mynet, bu seferde bizleri client tabanlı MOBA oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Prime World yayın anlaşması ile ilgilide duyuru ise şu şekilde olmuştur;

“Mynet ve Plaython, Prime World oyunu için yaptıkları yayın ortaklığı anlaşmasını duyurdu. 16 milyon aylık aktif kullanıcısı ve farklı platformlar üzerinde aylık aktif 10 milyona yakın oyuncusu ile Türkiye’nin lider yerel internet platformu Mynet ve Türk oyun sektörüne hareket getiren projeleriyle dikkat çeken Plaython, güçlerini Prime World oyunu için birleştirdi. Türkiye’deki oyuncu kitlesini her geçen gün arttıran Prime World, Mynet ve Plaython’un yayın ortaklığı anlaşmasıyla daha geniş bir oyuncu topluluğuna ulaşacak.

Plaython, Prime World’ün geçtiğimiz iki yıl içinde Türkiye’de büyük ilgi görmesi ve kendi kemik kitlesini yaratmasını dikkate alarak oyunun Türkiye’deki lisans haklarını yayıncı Nival’den satın almıştı.

Plaython’un CEO’su Taygun Alban, Mynet ile yapılan yayın ortaklığı anlaşması için şunları söylüyor: “Mynet ile ortak noktada buluşmak ve beraber çalışmak oldukça heyecan verici. Prime World oyuncularının ve oyunla henüz tanışmamış MMO, RTS ve MOBA oyuncularının da bizim kadar heyecanlanıp sevineceklerini düşünüyoruz. Prime World başladığımız günden bu yana büyümeye devam ediyor ve artık çok daha büyük bir kitleye ulaşabileceğimizi umuyoruz. Türk oyuncu topluluğunun hem rekabetçi hem işbirlikçi oyun tarzını sevdiği bir gerçek. Prime World oyuncularımızın tüm beklentilerini karşılıyor. Mynet ile olan iş birliğimiz sayesinde oyunun daha da büyüyüp gelişeceğinden eminiz.

Prime World’e kendi platformunu açan Mynet’in Oyun Grup Direktörü Güvenç GÜNGÖR’se Plaython ile yaptıkları ortaklık anlaşması için  “Özellikle strateji, PvP ve takım oyunu sevenlerin zevkle takip ettiği Prime World’ün Türkiye yayıncısı olmak ve oyun severlerle buluşturmak bizim için oldukça heyecan verici. Prime World’ü portföyümüze ekleyerek oyuncularımıza sunduğumuz oyun alternatiflerini genişletmek ve dolayısıyla oyuncularımızın memnuniyetini arttırmak başlıca hedefimizdi. Oyun yayınlamaya yeni başlamış olmamıza karşılık gelen olumlu tepki ve talepler hedefimize kısa sürede ulaşacağımızı gösteriyor. AAA kalite grafikleri ve zengin içerikleri ile dikkat çeken Prime World oyununun yayıncısı olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

 

Yepyeni bir savaş başlıyor” sloganıyla dikkat çeken Prime World’ü indirip oynamak için: http://oyun.mynet.com/

Önceki İçerikDota 2 Edit Video Severler için Birkaç Youtuber Önerisi
Sonraki İçerikMinecraft için bakanlık incelemesi başlatıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz