Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Kojima’nın en yeni oyunu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain için çıkış fragmanı sonunda yayınlandı.

Oyunun yayıncı şirketi Konami tarafından, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain çıkış fragmanı paylaşıldı. Uzun soluklu serinin son oyunu olan The Phantom Pain, ünlü yapımcı Kojima’nın ekibi Kojima Productions tarafından geliştirilmişti.

1 Eylül 2015’de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC platformları için çıkış yapacak olan oyunun PC sürümünü çıkış tarihi normalde 15 Eylül olarak açıklanmıştı ancak daha sonra konsollar ile aynı tarihe çekildi. Oyunun ön inceleme puanları ise oldukça olumlu durumda. Ek olarak, oyunun PC sürümünde ön yükleme desteği  olup olmayacağı geçtiğimiz günlerde Konami tarafından açıklığa kavuşturulmuştu.

Diğer bir taraftan, geliştirici Kojima ve yayıncı Konami’nin arası açılmış ve oyun piyasaya sürüldükten sonra Kojima’nın Konami ile olan anlaşmasını sonlandıracağı belirtilmiş, hatta Kojima Productions’ın çoktan dağıldığı iddia edilmişti. Ayrıca oyunun final kutu tasarımdan Kojima’nın adı Konami tarafından silinmişti.

Oyunun sistem gereksinimlerine ise detaylı olarak buradan bakabilirsiniz. Ek olarak, tüm platformlardaki grafik karşılaştırma görüntülerine ise buradan göz atabilirsiniz. Son olarak, işte yayınlanan Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain çıkış fragmanı:

Önceki İçerikTürkiye Video Oyun Pazarı, Turnuvaya WSVG ve G2A ile Doyacak
Sonraki İçerikKnight Online Yeni Sunucusu Midgard Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz