Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Steam’de Ön Sipariş Edilebilir!

Kojima’nın en yeni oyunu Steam’de ön siparişe açıldı!

Bu yılın merakla beklenen oyunlarının başında gelen Metal Gear Solid serisinin en yeni oyunu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, şu anda Steam platformunda ön sipariş edilebilir.

89 TL fiyat etiketine sahip olan oyunun ön sipariş avantajları arasına ise ücretsiz Metal Gear Solid V: Ground Zeroes oyunu, “Venom Snake” sembolü ve daha fazlası bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda da oyunun yönetmeni Hideo Kojima ile Konami arasındaki anlaşmazlık bir üst seviyeye tırmanmış ve Kojima’nın adı oyunun kutu görselinden Konami tarafından kaldırılmıştı.

Ayrıca Kojima’nın The Phantom Pain’in çıkışından sonra geliştirici stüdyo olan Kojima Productions‘tan ayrılması bekleniyor. Oyunun seslendirme sanatçılarından biri olan Japon aktör Otsuka Akio ise Kojima Productions’ın dağıldığını iddia etmişti.

Diğer bir gelişme ise Kojima’nın ayrılacağının sinyallerini Ground Zeroes‘ta açıkça verdiğigeçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Son olarak, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül 2015’de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için, 15 Eylül 2015’de ise PC için çıkış yapacak. Oyunun dosya boyutu ise geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerikNeed for Speed için Yeni Detaylar ve Görüntüler gamescom 2015’de!
Sonraki İçerikDell, Avrupa’daki ilk Nesnelerin İnterneti (IoT) laboratuvarını açtı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz