Mega Man Legends Yapımcılarından Yeni Oyun: RED ASH

RED ASH oyunu yolda!

Mega Man Legends 3’ün iptalinden sonra Mega Man hayranları boşluğa düşmüştü. Fakat Mighty No. 9 gibi oyunlar bu boşluğu kapatmaya başladı. Şimdi ise bazı Mega Man Legends yapımcılarının da bulunduğu yeni bir RPG oyunu geliyor, RED ASH. İşte oyun hakkında bilmeniz gerekenler:

  • Robot Dünya Savaşı’nın sonucunda insan soyunun tükenmek üzere olduğu bir Dünyada geçiyor oyunumuz. Oyun boyunca robotlar ile sık sık karşılaşacağız.
  •  İnsanoğlu kayıp teknoloji sayesinde tekrar toplum haline gelmeyi başarmışlar. Zengin sınıf insanlar yeni oluşturulan şehirleri genişletmeye yardımcı olmuş, insanların huzur içinde yaşamasını sağlamış. Delvers adındaki korkusuz maceracılar ise çorak topraklarda kayıp teknolojiyi arayan insanlar, onlar sayesinde insanlar daha rahat yaşayabiliyorlar.
  • Great Slope’u ev haline getiren yüz binlerce insanı bir tehlike bekliyor. KalKanon adındaki bir robot şehri Great Slope ile çatışmak üzere.

Ana karakterimiz Beck, KalKanon’u yok etmek için yola çıkıyor. Geziyor, araştırıyor, zindanlarda dolaşıyor ve şehri durduruyor.
Oyunun Kickstarter’ı da bulunmakta, buradan ulaşabilirsiniz

Önceki İçerikKlasikler #1: NES
Sonraki İçerikJourney PS4 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz