Mass Effect: Andromeda’nın erken erişim sürümünün çıkış tarihi netleşti

Sadece EA ve Origin Access abonelerinin deneyebileceği erken erişimin çıkış tarihi belli oldu.

EA, Mass Effect: Andromeda için Access abonelerine 10 saatlik oynanış imkanı tanıyan bir erken erişim deneyimi sunmayı planlıyor. Sadece EA Access ile Origin Access abonelerinin yararlanabileceği bu fırsatın ne zaman başlayacağı açıklandı.

BioWare‘in geliştirdiği bilim-kurgu temalı aksiyon-RPG Mass Effect: Andromeda’nın erken erişim sürümü, ABD çıkış tarihi olan 21 Mart’tan 5 gün önce 16 Mart’ta oynanabilir olacak. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ise 23 Mart.

EA/Origin Access nedir?

Origin Access (PC için) ve EA Access (Xbox One için) servisleri sayesinde oyuncular, EA tarafından yayınlanan oyunları çıkışından birkaç gün öncesinde kısa süreliğine deneme şansı elde ediyor. 5 dolar/4 euro gibi bir aylık ücreti bulunan bu servislerde ayrıca bazı AAA yapım oyunlar platforma eklenerek, aylık bazda oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Bu platformlarda daha önceden Battlefield 1 ve FIFA 17 gibi yeni yapımlar erkenden abonelere sunulmuştu. Servis dahilinde şu anda Star Wars: Battlefront, Unravel, Mirror’s Edge Catalyst, Battlefield 4 Premium Edition, FIFA 16, Titanfall Deluxe Edition, FIFA 15, Battlefield 3, Mass Effect Deluxe Edition, Need for Speed Deluxe Edition gibi toplamda 52 farklı oyun bulunuyor.

Önceki İçerik23 Ocak – 31 Ocak arası çıkacak oyunlar
Sonraki İçerikDark Souls 3’ün son genişleme paketi duyuruldu ve fragmanı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz