Limbo ve Inside’ın yapımcısının yeni oyunundan ilk görsel yayınlandı!

Limbo ve Inside'ı geliştirilen ekip, yeni oyununu duyurmaya hazırlanıyor.

Playdead'in geliştirdiği ilk iki oyun Inside ve Limbo tek görselde

Limdo ve Inside adlı oyunların geliştirici stüdyosu Playdead, sıradaki oyun projesini çok yakında duyurabilir. Zira, yeni oyundan ilk görsel yayınlandı.

Playdead’in Twitter hesabından yayınlanan görselde, kafasında uçuş veya uzay kaskı bulunan bir kişinin bir dağın tepesine tırmandığı gözüküyor. Arka planda ise yıldız kaymasına veya meteor düşmesine benzer bir olay yaşandığı görülüyor. Bu bağlamda, oyunun bilim-kurgu/uzay temalı olma ihtimali çok yüksek.

Danimarkalı oyun yapım stüdyosu Playdead, ilk oyunu olan Limbo’yu, 2011 yılında Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformlarının yanı sıra iOS tabanlı cihazlar için de piyasaya sürmüştü. Limbo’nun Metacritic ortalaması 88 puan.

Aradan geçen 5 yılın ardından, 2016 yılında stüdyonun ikinci oyunu Inside; Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı. Bu oyunun ise 87 Metacritic puanı bulunuyor.

Her iki oyunda da büyük başarı yakalayan yapımcı ekibin, yeni oyun projesini çok yakın bir zamanda duyurup detaylandırması bekleniyor.

Önceki İçerikFor Honor Kapalı Beta İçeriği Açıklandı
Sonraki İçerikBattlefield 1’in ilk DLC’si için teaser yayınlandı, detaylar haftaya!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz