Life is Strange Episode 2 çıkış tarihi belli oldu

Nihayet Life is Strange Episode 2 çıkış tarihi açıklandı.

Life is Strange Episode 2’nin ertelenebileceği haberlerinden sonra geliştirici şirket Dontnod tarafından yapılan açıklama ile Life is Strange Episode 2 çıkış tarihi belli oldu. Life is Strange’in ikinci bölümü olan Episode 2, 24 Mart’ta tüm platformlar için çıkış yapacak.

Şubat ayının sonlarında oyunun ikinci bölümü olan Life is Strange Episode 2’nin erteleneceği dedikodular dolaşmaya başlamış, hatta yapımcı ve yayıncı firmalardan farklı yanıtlar gelmiş ve bunun sonunca akıllarda oyunun erteleneceği ihtimalleri oluşmuştu. Bunları sizlere bu haberde bildirmiştik.

Beş bölümden oluşacak olan Life is Strange’in tüm bölümlerinin 2015 yılında çıkış yapması planlanıyor. Buna göre, ikinci bölümün mart ayının ortalarında çıkışı bekleniyordu ancak yayıncı şirket Square Enix tarafından Life is Strange Episode 2 çıkış tarihi için tam bir zaman verilemeyeceği belirtilmiş, ardından geliştirici şirket Dontnod’un Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile oyunun planlanan zaman çizelgesi içerisinde piyasa sürüleceği açıklanmıştı. Daha sonra ise bu tweet silinmiş ve oyunun erteleneceği düşünülmüştü. Nitekim öyle oldu çünkü mart ortalarında planlanan çıkış tarihi biraz sarkarak martın sonlarına geldi.

Paris merkezli stüdyo olan Dontnod tarafından geliştirilen Life is Strange, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasaya sürülmekte.

 

Önceki İçerikÇerezlik Besiege: Türkçe Oynanış | Bölüm 2 – Testere
Sonraki İçerikYepyeni Bir MOBA: Supernova

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz