League Of Legends 2017 Sezon Güncellemeleri

Riot Games 10.yılını doldurmasıyla League of Legends oyununda geçmişte yaptıkları hata ve yanlışları tekrar gözden geçirme kararı aldı ve  League of Legends 2017 Sezonu adına büyük güncellemelerin geleceğini bildirdi ve bunları son günlerde kullanıcıların ilgilerine sundu.

Oyun Tekrarı ve Antrenman Modu

League of Legends Oyun Tekrarı
League of Legends Oyun Tekrarı

League of Legends oynarken oyunda yaptığımız harika hareketleri 3. parti yazılımlar olmadan izlememiz veya kaydetmemiz mümkün değildi. Geçte olsa geldiğine sevindiren Oyun Tekrarı özelliğini destekleyecek bir çok donanımların da eklendiği haberler arasında. Örnek verecek olursak oyunda attığınız bir Pentakill’i bulabilmek için bir panel size yardımcı olacak. Bu tarz yaptığınız hareketleri ayrıca bu panel sayesinde video formatında kaydedebileceksiniz.

Antrenman Modu ise Riot Games bazı oyuncuların oyuna henüz aldıkları şampiyonları alıp “Şampiyon Deneme” amaçlı oyuna girdiğini ve bu şampiyonlar hakkında henüz bir bilgiye ve tecrübeye sahip olmayan oyuncuların bu oyunda beslediklerinden ötürü ve diğer oyuncuların bundan son derece rahatsız olduğundan farkına varması sayesinde oluşturulan, oyuncuların istedikleri şampiyonların yeteneklerini ve şampiyon büyülerini sınırsız ve süresiz bir şekilde deneyebilecekleri mod olarak oyuna eklenmesi planlanıyor.

İstemci (Client) Güncellemesi

League of Legends Alpha Client
League of Legends Alpha Client

Riot Games, sezon ortalarında getirdiği Alpha istemci güncellemesini tüm kullanıcılara sunmak yerine, bunu sadece test etmek istediği bilgisayar özelliğine sahip oyunculara sundu ve bu oyunculardan gelen geri dönüşler sayesinde yeni sezona hazır hale getirdi. Bu istemci ayrıca bir Hextech temasıyla süslenmiş olacak.

 

Önceki İçerikSteam, Smash+Grab İadelerine Başladı
Sonraki İçerikPhantomers’ta Yeni Güncelleme: Blue Storm ve Scan Grenade!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz