Kinguin ile ucuza nasıl oyun alınır?

Oyunları seviyoruz ancak oyunlar ülkemizde günden güne daha pahalı olmaya başladı. Gerek döviz kurunun artışı, gerekse ülkemizdeki dağıtıcılar yüzünden 300 lirayı geçen fiyatlar görmek artık olası. Peki daha ucuza oyun satın almak mümkün mü? Kinguin ile evet.

Her oyunda tasarruf edin!

Kinguin, dünya genelinde 3 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren, oyunculara daha ucuz ve kolay bir şekilde istediklerine ulaşmasına imkan veren bir platform. Bir süredir ülkemizde de resmi olarak da bulunuyor. Türkçe dil desteği ve 7/24 canlı destek sunan bu platformda, aradığınız şeyi ucuza bulmak çok kolay.

Kinguin‘den alışveriş etmeye başlamak için hızlıca üye olabilirsiniz. Türkçe dil desteği ile birlikte de hiç zorluk yaşamayacaksınız. “Üye ol“a tıkladıktan sonra isterseniz Facebook, Google, LinkedIn ya da Twitch bir tıkla işinizi halledebilir ya da e-postanızı ve şifrenizi belirleyip hesabınızı hızlıca oluşturabilirsiniz. Artık “Her oyunda tasarruf etmeye” hazırsınız!

Kinguin‘de aradığınız tüm oyunları, hatta oyunlardan fazlasını bulabilirsiniz. PlayStation Plus ve Xbox Gold aylık üyelikleri, CS: GO silah kaplamaları, kutu ve anahtarları gibi eşyaları hatta Windows işletim sistemini bile ucuza satın almanız mümkün. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz ürünü sepete eklemek ve ödemenizi birçok ödeme yolundan birini seçerek tamamlamak.

İstediğiniz gibi kolayca ödeyin!

Alacağınız şeye karar verdiniz mi? Ürün satın almak için isterseniz bakiyenize bir seferlik para ekleyin ve bakiyeniz kadar harcamayı kolayca yapın ya da satın ala tıkladıktan sonra aşağıda görebileceğiniz birçok ödeme seçeneğinden birini seçerek ödemenizi güvenli bir şekilde gerçekleştirin. Kredi kartınız yoksa ya da kredi kartı bilgilerinizi vermek istemiyorsanız mobil ödeme seçenekleriyle ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hattınızla tutarı faturanıza yansıtarak ya da liralaranızdan düşerek ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca başka ülkede yaşıyor ya da başka para birimi kullanıyorsanız, tercihlerinizden tercih ettiğiniz para birimi ile de alışveriş yapabilirsiniz. Unutmadan! Satın alımınızın belli bir kısmı da size hediye olarak geri dönüyor.

Hiç süpheniz olmasın!

Kinguin ödeme yapacağınız kartınızın ve bilgilerinizin güvenliğini garanti ediyor. Ayrıca Kinguin sizi satıcılardan kaynaklı sorunlardan da koruyan bir sigorta sistemine sahip. Satın alımınıza ek cüzi bir ücretle bu sigortadan yararlanabilir, böylece herhangi bir ters durumda kaybınızı sıfıra indirebilirsiniz. Başınıza gelebilecek herhangi bir kötü durumda üzülmenize gerek kalmayacak.

Satın alımınız bittikten sonra ise birkaç dakika içinde ürününüz size ulaşacak. Steam anahtarı aldıysanız, ürün anahtarınızı Steam’e girerek oyununuzu indirmeye başlayabilir ya da CS: GO eşyası aldıysanız takas tekliflerinize bakıp ürünü envanterinize kolayca ekleyebilirsiniz. Sonrasında ise size geriye kalan tek şey eğlencenin tadını çıkarmak ve keyfinize bakmak.

Ayrıca Kinguin sık sık düzenlediği kampanyaları ve etkinlikleri takip ederek çok daha ucuza istediğiniz oyunlara sahip olabilirsiniz! Şu anda yılbaşı indirimleri devam ediyor. Her gün yenilenen indirimlerden faydalanmak ve çekilişlere katılmak için şimdi Kinguin’e buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Daha fazla sorunuz ya da merak ettiğiniz şeyler mi var? Ya da herhangi bir problem mi yaşıyorsunuz? 7/24 Türkçe destek veren Kinguin Destek’e ulaşıp sorunuzu sorabilir, merakınızı giderebilir ve hızlıca probleminizi çözebilirsiniz. Ayrıca buraya tıklayarak “Sık Sorulan Sorular”a ulaşabilir ve birçok soruya yanıt alabilirsiniz.

Kinguin Yılbaşı İndirimleri başladı.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Kinguin sık sık kampanyalar yapıyor ve şu an yılbaşı indirimleri başlamış durumda. 9 gün boyunca sürecek bu kampanyada 100’den fazla oyunda %70’e varan indirimler var! İndirimde olan oyunların listesi her gün yenileniyor. Birkaç oyundan örnek vermek gerekir ise fiyatlar şöyle:

  • Overwatch – 131.24₺
  • Tom Clancy’s The Division – 65.60₺
  • Doom – 60.13₺
  • Titanfall 2 – 97.69₺
  • Civilization VI – 131.24₺
  • Battlefield Hardline – 18.20₺
  • Far Cry 4 – 29.14₺
  • Star Wars: Battlefront – 41.53₺
  • Assassin’s Creed: Unity – 29.14₺

Daha fazla indirime ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikGRID Ücretsiz Dağıtılıyor
Sonraki İçerikHideo Kojima, 2017’de en çok beklediği oyunu ve filmi açıkladı
Makine ve otomotiv mühendisi, aynı zamanda yılların oyuncusu. Arada kamyonculuk yaptığı iddia edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz