Kader Mühürleri, GameX Fuarı’nda oyunseverlerle buluşuyor

Türk Telekom Sobee Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen Kader Mühürleri, Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2016’da, oyunseverlere buluşuyor. Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği fuar, 1-4 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde gerçekleşiyor. Dijital oyun sektörünün kalbinin attığı Gamex’te, Kader Mühürleri standını ziyaret edenleri turnuvalar, ödüller ve daha pek çok sürpriz bekliyor.

Türk Telekom Sobee Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen; özgün konusu ve yaklaşımıyla ücretsiz bir çevrimiçi rol yapma oyun deneyimi sunan “Kader Mühürleri”, GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda ziyaretçilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Kader Mühürleri standına kurulan bilgisayarlar ile oyunseverler hem oyunu deneyimliyor hem de ödüller kazanıyor.

1-4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, oyunseverleri dünyanın en ilgi gören oyunlarıyla bir araya getiriyor.

 

Kader Mühürleri hakkında

Tamamı yerli kaynaklarla Türkiye’de geliştirilen ve ücretsiz oynanabilen Kader Mühürleri; Anadolu ve Mezopotamya’nın, Eski Sümer döneminden Helenistik döneme kadar olan tarihi olaylarını özgün bir kurguda oyunseverler ile buluşturuyor.

“Bayrak Kaçırma”dan ”Tepeyi Ele Geçirme”ye kadar pek çok e-spor oyun modunu, MMORPG (Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma) ile birleştiren çok yönlü ve zengin içeriğiyle dikkat çeken Kader Mühürleri; oyun ve eğlence endüstrisi tarafından bugüne kadar fazla konu alınmamış bir dönemi ustalıkla işliyor.

Önceki İçerikThe Game Awards 2016’nın kazananları belli oldu!
Sonraki İçerikPAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz