J. J. Abrams artık yeniden yapım projelerle uğraşmayacağını açıkladı

Orijinal yapımlara geri dönüş!

Star Wars: The Force Awakens, Star Trek ve Westworld gibi yapımların yönetmen ve yapımcılığını üstelenen J. J. Abrams, yeniden yapım projelerle işinin bittiğini açıkladı.

Golden Globes (Altın Küre) Ödülleri‘nde People dergisine konuşan Abrams, “Küçükken sevdiğim şeylerin içine dahil olduğum için kendimi inanılmaz derecede şanslı biri olarak görüyorum. Aslında, Westworld bile, ki bu gece bunun için buradayız, bunlardan birisi. Ancak bu tür şeyleri yapma konusunda artık herhangi bir arzum kalmadı.” dedi ve sözlerine, “Yeterince proje ortaya koyduğuma inanıyorum. Belki bir gün başkasının yeniden yapımı için uğraşacağı orijinal projeler üzerinde çalışma konusunda daha heyecanlı hissediyorum.” şeklinde devam etti.

J. J Abrams, yeniden yapım projeler dışında orijinal fikirler üzerinde de çalıştı. Bunlardan en önemlisi, ABC kanalındaki Lost dizinin yapımında Damon Lindelof’a yaptığı kaktılar idi. Bir diğeri ise Speilberg’in yazıp yönettiği 2011 yapımı bilim korku ve gerilim filmi Super 8‘di. Ancak Abrams, daha çok Star Wars, Star Trek ve Mission Impossible gibi film serileriyle tanınıyor.

Önünde herhangi bir yönetmenlik veya senaristlik görevi bulunmayan Abrams, Westworld, Mission Impossible 6, Star Wars: Episode 8 ve daha birkaç projenin yapımcılığını yürütüyor.

Önceki İçerikMicrosoft onayladı: Xbox One ve PC’ye özel Scalebound iptal edildi!
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Nintendo Switch’in stokları oldukça az olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz