İnternet Kafede En “Baba” Sinir

Çin’in Şangay eyaletinde, ilginç bir tesadüfe dayanan, bir o kadar da ciddi bir olay meydana geldi. Bir baba İnternet kafede Çin polisi tarafından tutuklanıp gözaltına alındı. Olayın gelişimi ise gerçekten tuhaf.

Olaya göre Bay L. , karısının doğum gününü kutlarken büyük oğlunun evde olmadığını farketti. İşte o an muhtemelen sabır bardağı dolmaya başladı. Nasıl farkına vardı bilinmez ama, sebebinin, oğlunun İnternet oyunlarına olan tutkusunun neden olduğunu anladı. Bunu öğrenmesiyle soluğu hemen yerel bölgedeki kafelerde aldı. Nihayetinde ise oğlunu bu İnternet kafelerin birinde buldu. Sonrası ise bir babanın yaşattığı; kimini güldüren kimini düşündüren olaylardan ibaret.

Habere göre L. eline geçirdiği ilk sandalye ile bulunduğu yerin bilgisayarlarını bir yandan darma duman ederken bir yandan da oğlunun zayıf notlarını düşünerek kafe sahibine yakındı. İkili arasında birtakım atışma, tartışma ve sataşmalar geçti. L. için durum kötüye giderken olay yerine gelen polisler iki şahsı da tutuklayıp merkeze götürdü. L. hâla öfkesini dindirememişti ve mevcut durumunu korumaya devam edince işler biraz daha çığrından çıkmaya başladı. Ta ki polislerden birine saldırıp bir başkasının da suratına tükürünceye kadar.. Bu da Bay L.’ye “suçlu” damgasını vurmaya yetti.

Görünen o ki L. oğlunu değil, internet kafe ve sahibini suçladı. Yaptıklarını olumlu veya olumsuz olarak yorumlamak elbet zordur ama, Acaba biz olsaydık ne yapardık?

Önceki İçerikGTA V PS4 İle Yüksek Çözünüyor
Sonraki İçerik29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz