Beşinci kart seti HEX: Shards of Fate – Herofall yayınlandı

TGC yeni ekipmanlar, paralı askerler, kart kapları ile 275 ekstra koleksiyon kartı ve dört yeni özellikle genişletiliyor

HEX: Shards of Fate – Herofall

Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment kısa süre önce HEX: Shards of Fate oyununun “Herofall” adındaki beşinci kart setini yayınladı. 275 kart seçenekler yelpazesini genişletiyor, bunların 18’i destansı seviyesine sahip. 5. set yeni oyun mekanizmaları sunuyor ve daha derin taktiksel ve stratejik düşünce istiyor.

sacred-banner-turkish
HEX: Shards of Fate Herofall – Kutsal Flama

Bitmeyen bir koleksiyon tutkusu ve güçlü yetenekler

275 yeni kart arasından 77’si nadir, 18’i destansı ve 26’sı alternatif tasarımlı kart toplanabiliyor. Oyuncular yeni özellikleri de iple çekiyor: Örneğin elde bulunan “taaruz” birlikleri kartları güçlendirirken “yağma” oynandıktan hemen sonra etkisini gösteriyor: Burada kriptodan bir kart feda ediliyor, bu da ekstra bir güçlendirme etkisi sağlıyor. “Kahramanlık” ve “Dehşetengiz” “Ardor” ve “Yeraltı Dünyası” fraksiyonlarına özeldir.

“Kahramanlık” ile oyuncu özel etkilerden yararlanan kendi birliklerini güçlendirirken “Dehşetengiz” ile aynı hamlede saldırmak zorunda olan ve sadece bunun için kullanılabilen, küçük ve ucuz birlikler geliştirilebiliyor.

Ülkenin yeni şampiyonlara ihtiyacı var

Güncelleme yeni ekipmanlar, paralı askerler, kart kapları, PvE kartları ve soketlemek için 20 yeni ekstra değerli taş dışında “Yeraltı Dünyası’ndan” “Kan Dokuyan Zorath” ve Ardor’lu “İki Tomahavk” gibi kendine özel sihirlere sahip 20 yeni şampiyon içeriyor. İki şampiyon da oyuna Dehşetengiz kartları getiren veya oyuncunun eline bir Kahramanlık kartı çağıranflamalar oluşturma yeteneğine sahip.

two-tomahawks-turkish
HEX: Shards of Fate Herofall – İki Tomahavk
bloodspinner-zorath-turkish
HEX: Shards of Fate Herofall – Kan Dokuyan Zorath
Önceki İçerikPlayStation 4 Pro Duyuruldu!
Sonraki İçerikDoctor Strange filminden yeni bir görsel yayınlandı!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz