Hearthstone’un yeni genişleme paketi duyuruldu: Journey to Un’Goro

Year of the Mammoth temasını başlatacak olan Hearthstone'un yeni genişleme paketi Journey to Un'Goro resmi olarak duyuruldu ve yeni kartlardan bazıları gösterildi.

Hearthstone‘un yeni içerik paketi Journey to Un’Goro resmen duyuruldu. Geçtiğimiz hafta açıklanan Hearthstone’un 2017 yol haritası kapsamında bu yıl içerisinde üç farklı genişleme paketi yayınlanacağı belirtilmişti. Bunlardan ilki olan Journey to Un’Goro ile birlikte bu yılın teması Year of the Mammoth başlamış olacak. 135 yeni kart içeren Journey to Un’Goro içerik paketinin Nisan ayının başlarında çıkacağı da açıklanan bir diğer detay.

Bu yeni içerik paketiyle beraber, oyuna yeni bir miyon tipi, yeni mekanikler ve Legendary spell kartları eklenecek. Oyunda hali hazırda bulunan Murloc, Dragon, Pirate ve Beast minyon çeşitlerine ek olarak Elemantal adında yeni bir minyon tipi geliyor.

Journe to Un’Goro ile gerçekleşecek olan bir diğer yenilik ise Adapt adlı yeni mekanik. Bu özelliği içeren kartları oynadıktan sonra toplamda 10 farklı Adaptasyon içeriğinde üç tanesi karşımıza çıkacak ve bunlardan birini seçebileceğiz. Adaptasyon özellikleri ise Divine Shield, Taunt, Windfury vb. gibi oyunda şu an da buluanan birtakım mekaniklerden oluşuyor.

Adapt kartların dışında Quest mekaniğine sahip yeni kartlar geliyor. Quest kartlarının hepsi Legendary düzeyinde ve spell kartları. Legendary olmaları yüzden destenizde her bir Quest kartından sadece bir tane bulunabilir. Bu kartlar, oyunun başlangıcında daima elinizde olacak ve oynadıktan sonra verilen şartı yerine getirerek, yine o kartın vereceği hediye özellik elde edilebilecek. Örnek olarak, açıklanan yeni kartlardan biri olan Priest sınıfı için Awaken the Makers adlı Quest kartının özelliği, 7 adet Deathrattle minyon oynadıktan sonra ödül olarak “Amara, Warden of Hope” adlı kartı elde etmek. Bu kart ise Taunt özelliği taşıyor ve karakterimizin canını 40’a sabitliyor.

 

Yeni genişleme paketi Journey to Un’Goro kartları, 17 Mart itibariyle açıklanmaya başlanacak. Ön siparişler ise şimdiden başladı ve 50 dolara 50 adet Journey to Un’Goro kart paketi satın alınabiliniyor ve özel bir kart arkalığı elde ediliyor.

Daha detaylı bilgiye ve açıklanan ilk kartlara bakmak için buraya tıklayınız. Yayınlanan sinematik fragmanı izlemek için:

Önceki İçerikTüm Zamanların En İyi 15 Dövüş Oyunu
Sonraki İçerikYerli yapım Ratty Catty, Steam Greenlight’ta yükseliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz