Guardians of the Galaxy Vol. 3 onaylandı!

Hazır olun, Guardians of the Galaxy Vol. 3 geliyor!

Henüz Guardians of the Galaxy Vol. 2 vizyona girmeden, serinin üçüncü filminin geleceği belli oldu.

Serinin yönetmeni James Gunn, Complex adlı internet sitesine röportaj verdi ve kesinlikle Guardians of the Galaxy Vol. 3‘ün olacağını söyledi. Ancak bu filmin de yönetmenliğini yapıp yapmayacağının kesin olmadığını açıkladı.

“Kesinlikle Guardians 3 [Guardians of the Galaxy Vol. 3] olacak.” diyen Gunn, “Ne yapmam gerektiği konusuna açıklık getirmek istiyorum. Nerede olmak istediğimi kararlaştırmam gerekiyor. Hayatımın gelecekteki 3 yılını nasıl geçirmek istiyorum, bunu çözmeye çalışıyorum. Biliyorsunuz, başka bir büyük film daha yapacağım ancak bu Guardians mı olacak, yoksa başka bir yapım mı? Birkaç hafta içinde bunun kararını vermem gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Geçen yılın sonlarında çekimleri sona eren Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminin ardından Gunn, şu sıralarda, yazdığı The Belko Experiment korku filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca, Avengers: Infinity War filminin yönetmenleri olan Russo kardeşler ile birlikte de çalışarak, Guardians of the Galaxy serisinin Infinity War ile arasındaki bağlantıyı sağlamaya çalışıyor. Verdiği röportajda bu konuya değinen James Gunn, şu ifadeleri kullandı:

“Russo kardeşlere, çekimler sırasında oyuncularla konuşarak onları nasıl yönlendirecekleri konusunda birçok tavsiyede bulundum ve ben de Guardians filminin doğru şekilde olduğundan emin olmak için onlardan fikirler aldım.”

Marvel’ın CEO’su Kevin Feige, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, 2020 yılı sonrası planlarına göz gezdirmeden önce Guardians of the Galaxy 3 filminin kesinlikle öncelikli olduğunu onaylamıştı. Ancak, ilk iki filmdeki beş ana aktörün serinin üçüncü filminde de olup olmayacağı şimdilik net değil.

Guardians of the Galaxy Vol. 2, 5 Mayıs’ta gösterimde olacak!

Ek olarak, Avengers: Infinity War filminde, önceki Avengers filmlerinde Nick Fury karakterini canlandıran Samuel L. Jackson’ın yer almama ihtimali olduğu geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerik2Dark – İnceleme
Sonraki İçerikHorizon Zero Dawn iki haftada 2,6 milyon sattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz