Gelecekteki Ubisoft oyunlarında hikayeye bağlılık daha az olacak

Sıradaki Assassin's Creed ile başlamak üzere Ubisoft, oyun yapım felsefesinde radikal bir değişikliğe gidiyor.

Ubisoft, sıradaki Assassin’s Creed oyunuyla başlamak üzere, oyun yapım felsefesinde değişikliğe gidiyor. Bundan böyle, Ubisoft’un oyunlarında hikayeye bağlılık daha az yer tutacak.

Fransız gazetesi Le Monde’ye konuşan Ubisoft’un baş yaratıcı müdürü Serge Hascoet, şirketin yeni oyunlarında uygulayacağı yaklaşımdan ve felsefe değişikliğinden bahsetti.

Hoscoet Ubisoft’un yeni felsefesi hakkında, “Oyunlarda hikaye kısmı, oyuncuları belirli bir yolda ilerlemeye zorlamak yerine, o oyunun küçük bir parçası olmalı. şeklinde konuştu ve şöyle devam etti:

“Oyuncuların, bir kişi tarafından tasarlanan bir hikayeyi takip etmek zorunda olmasından yana değilim. Bizim oyunlarımızda da bu durum mevcut. Ancak sürekli olarak, oyuncuların kendi hikayelerini yaratmalarını nasıl sağlayacağımızın üzerinde konuşuyoruz. Bu da onların uzun vadeli bir hedef belirlemelerine izin verecek ve kendilerine açılan fırsatları saptamalarını sağlayacak. Ayrıca, daha önceden gidişatı ve sonucu ‘kesin olarak’ belirlenmiş bir yolu tercih etmemelerini de kolaylaştıracak.

Ubisoft’un uygulamayı planladığı bu yeni değişim, 2017’de çıkması beklenen, ancak 2018’e sarkması da muhtemel olan yeni Assassin’s Creed oyunuyla tam olarak başlamış olacak. Ubisoft, 2016’da yeni bir Assassin’s Creed piyasaya sürmeme kararı almış, seriye en az 1 yıl süreyle ara vererek belli başlı düzenlemeler ve iyileştirmeler yapmak, ayrıca Assassin’s Creed filmine odaklanmak istediğini açıklamıştı.

Serge Hascoet, Le Monde’ye verdiği röportajda, Geliştirici ekibimizin yeni Assassin’s Creed oyunu için hazırladığı sistemde, oyuncuların davranışları ve kararları yalnızca anı etkilemeyecek, aynı zamanda oyunun uzun vadeli geleceğine de etkide bulunacak. dedi ve sözlerini şu ifadeyle noktaladı.

“Çalışmalarım dünyayı değiştirecek.

Assassin’s Creed filmi ise 23 Aralık 2016’da vizyona girecek.

Önceki İçerikThe Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi belli oldu!
Sonraki İçerikTiger Knight, Steam’in En Çok Oynanan 100 Oyunu Arasına girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz