Gears of War Xbox One İçin Yeniden Geliyor [GÜNCEL]

Yenilenmiş grafiklerle Gears of War…

GÜNCELLEME: Söylentiye göre Brink ve Dirty Bomb gibi oyunların geliştiricisi Splash Damage proje üzerinde çalışıyor. Söylentinin nedeni ise stüdyonun sitesinde verdiği “çok bilinen bir AAA oyun için” şeklinde verilen iş ilanları.

Ayrıca yine Polygon’un söylediğine göre oyunun multiplayer’ı 60fps olacak. Oyunun multiplayer moduna ait olduğu söylenen bazı görselleri de gören site, dokuların ve ışıklandırmaların da geliştirildiğini söylüyor.

HABER METNİ: Gears of War, Xbox One için yeniden tasarlanıyor.

Microsft ve Black Tusk’ın Polygon’a yaptığı açıklamaya göre, oyunun görselleri yenilenecek ve ara sahneleri de tekrar elden geçirilecek. Microsoft daha önceden Gears of War serisinin kullanım hakkını Epic Games’ten alıp Black Tusk’a vermişti. Yine daha önceden Gears of War, Xbox One için Marcus Fenix Collection adıyla piyasaya sürülecek şeklinde dedikodular çıktıysa da Black Tusk’ın başlanı Rod Fergusson bu dedikoduları yalanlamıştı.

Gears of War serisi önümüzdeki yıl 10. yaşını dolduruyor. Serinin ilk oyunu 2006’da Xbox 360’a çıkışının ardından PC’ye de uğramıştı.

Yenilenmiş Gears of War’un piyasaya hangi isimle ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

Önceki İçerikFinal Fantasy XIV Dövüş Oyunu Olursa!
Sonraki İçerikBatman ve Dostları Bir Fragmanda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz