GameX 2015’de oyunseverleri neler bekliyor?

PC Oyunları

Dünyada popüler olan birçok oyun GameX 2015’de oyunseverlerle buluşacak. GameX ziyaretçileri bir yandan oyun oynarken, diğer yandan bu oyunlarda gerçekleşecek olan hediyeli yarışmalarda kıyasıya mücadele edecek. Ayrıca Türkiye’de ilk defa yayınlanacak olan oyunlar da ilk kez GameX’de oyuncular ile buluşacak.

Konsol Oyunları ve Simülatörler

GameX 2015’e katılan birçok firma stantlarında dünyanın en popüler konsol oyunlarını oynatacak ve bu oyunlarda hediyeli yarışmalar yapacak. Ayrıca en yeni teknoloji ile yapılmış olan dijital eğlence ürünleri de GameX 2015’de yerini alıyor. Yarış oyunları severlerin de ilgi ile beklediği simülatörler birçok stantta yerini aldı. Türkiye’nin ünlü motor sporları pilotları da katılımcılarımızın misafirleri olarak GameX’de oyuncular ile tanışacak ve yarışacak. Eğer yarış pilotluğuna meraklıysanız Nissan Gran Turismo Academy’nin GameX 2015’deki sürprizini kaçırmayın!

Mobil Oyunlar

Gnctrkcll, Vestel, Netmarble gibi katılımcılar mobil oyun, ürün ve uygulamaları da GameX 2015’de oyunseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Fuarda mobil oyunlar üzerinden hediyeli yarışmalar yapılacak.

GameX 2015-e-Geri-Sayim-Basladi

e-Spor

Son yılların yükselen değeri e-Spor, kendisini GameX’in her metrekaresinde hissettirecek. Fuar katılımcıları turnuvalar düzenleyecek, Türkiye’nin en ünlü e-Spor takımları ve oyuncularının imza törenleri yapılacak, profesyonel oyuncular fuar ziyaretçileri ile gösteri maçları yapacak.

Cosplay

GameX ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği Cosplay sanatçıları ve Cosplay yarışmaları yine GameX’de olacak. Fuar ziyaretçileri de serbest Cosplay çalışmaları ile GameX’e gelebiliyor ve diğer ziyaretçilere çalışmasını sergileyebilecek.

Oyuncu Ekipmanları

Ulusal ve uluslararası birçok oyuncu ekipman ve bilgisayar markaları GameX’de ürünlerini sergilemeye devam ediyor. En iyi ve en yeni oyuncu bilgisayarları, klavye, mouse, kulaklık, vb ürünleri GameX’de test edebilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz ürünleri GameX 2015’e özel indirimlerle satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Youtuber, Streamer ve Oyuncular GameX’de Buluşuyor

Geleneksel hale gelen takipçi buluşmaları büyüyerek devam ediyor. Türkiye’nin ünlü video içerik üreticileri ve takipçileri GameX’de buluşuyor. Yayıncılar ve takipçileri birlikte GameX’i dolaşıyor ve oyunlar oynuyorlar.

Ödüller ve Hediye Ürünler

GameX 2015 katılımcı markaları oyuncular için yine birbirinden güzel hediyeler hazırlıyor. Yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle verilecek olan hediyeler, yine oyuncu çantalarını GameX 2015 katılımcılarının hediyeleri ile doldurup taşıracak.

Seminer, Panel ve Atölyeler

OYUNDER, GameX 2015’de zengin bir içerik ile yerini aldı. Bağımsız “Oyun Geliştiriciliği, Oyun Yayıncılığı, Kamu Destek ve Teşvikleri, Oyun Dünyasında Kadınlar” gibi başlıklarla seminer, panel ve atölyeler düzenleyecek olan OYUNDER; oyun sektörüne merak duyan herkesi bilgi ve birikimleri ile donatacak.

GameX 2015’de oyunseverleri neler bekliyor?” sorusunun cevabını burada bırakıp, “bunları ve daha fazlasını GameX 2015 fuar alanında görebilirsiniz” demek daha pratik geliyor. 100’ün üzerinde marka ve firmanın katılımı ile gerçekleşecek olan GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı hakkında daha detaylı bilgi ve ÜCRETSİZ ONLINE DAVETİYE için www.gamex.com.trresmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Önceki İçerikFallout 4 – İnceleme
Sonraki İçerikSteam İndirimleri Başladı!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz