Eski Konami başkanı Shinji Hirano, Kojima Productions’a geçti

Hideo Kojima eski çalışma arkadaşlarını yanına almaya devam ediyor.

Konami Avrupa‘nın eski başkanı Shinji Hirano, Hideo Kojima’nın yeni stüdyosu Kojima Productions‘ın başkanı oldu.

Hideo Kojima, eski ekip arkadaşlarını yavaş yavaş tekrardan yanına almaya devam ediyor. Şimdi ise Konami Avrupa’nın eski başkanı olan Shinji Hirano, Kojima’nın yeni stüdyosu Kojima Productions’ın yeni başkanı olarak göreve başladı.

Hirano’nun LinkedIn profiline göre, bu yılın Kasım ayında işe başlayan Shinji Hirano dışında, Kojima daha önceden de eski ekip arkadaşlarından bazılarını yeni stüdyosuna almıştı.

Kojima’nın kişisel yardımcısı Ayako Terashima, Metal Gear Solid 5‘in seviye tasarımcısı Jackie Tan, eski Konami konsept tasarımcısı Yoji Shinkawa ve yine Konami’nin eski yapımcısı Ken-ichiro Imaizumi de bu yılın başlarında Kojima Productions katılan isimlerdendi.

Hideo Kojima’nın Konami ile olan işbirliği, 2015’in Mart ayında çıkmaza girmiş, resmi olarak Kojima’nın Konami ile olan bağı ise Aralık 2015’te sona ermişti. Bunun hemen ardından Kojima’nın Sony ile işbirliği sağladığı ve yeni stüdyosunu kurduğu açıklanmış, PlayStation 4’e özel yeni bir oyun için çalışmalara başladığı ve oyunun ayrıca PC’ye de geleceği belirtmişti. Daha sonra Kojima bu yeni oyunu Death Stranding‘i E3 2016’da duyurmuştu.

Önceki İçerikCD Projekt Red’e Polonya hükümetinden 7 milyon dolar destek!
Sonraki İçerikSteam Kış İndirimleri’nin başlangıç tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz