E-Gameshow’a Çok Az Kaldı

Elektronik oyun Sektörünün büyük buluşması olarak bilinen E-Gameshow’un kapılarını açmasına çok az kaldı. 11-14 Mayıs 2017 tarihinde Beytepe Kongre Merkezi’nde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinlik oyun sektöründeki firmaların yoğun ilgi gösterdikleri bir Fuar ve çok sayıda seminerler, konferanslar, yarışmalar ve gösterilerden oluşan oluşan büyük bir şölen niteliğinde.

E-Gameshow  Beytepe Kongre Merkezi’nde

Ankara Kalkınma Ajansı, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu, Türkiye Bilişim Derneği ile birlikte çok sayıda firmanın katıldığı etkinliğin fuar alanında bu yıl 100 den fazla oyun geliştiricisi ürünlerini katılımcılar ile buluşturacaklardır.

Fuar katılımcıları sanal gerçeklikten Retro konsol oyunlarına kadar oyun sektöründeki tüm süreçleri izleyecekler ve deneme şansına sahip olacaklardır.
Konferans salonlarında ünlü oyuncular, youtuberlar, çizerler, tasarımcılar, oyun üreticileri ve oyun geliştiricileri ve girişimciler deneyimlerini katılımcılar ile paylaşacaklar.

Türkiye’nin en geniş katılımlı ve en büyük ödüllü Cosplay yarışması, ünlü sunucuların anlattıkları LOL, CS:GO ve Hearthstone turnuvaları, konserler ve alan içi eğitimler ve etkinlikler için www.e-gameshow.com adresinden kayıt  yapılabilir.

 

Önceki İçerikE-Gameshow 2017 Türkiye Geneli E-Spor Turnuvaları
Sonraki İçerikLogitech G’den Romer-G tuş anahtarlı G413 Mekanik Oyun Klavyesi
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz