Dying Light’ın Yeni Çoklu Oyuncu “Be the Zombie” Seçeneği Herkes İçin Ücretsiz Geliyor!

Önceki haberimizde duyurmuştuk: Dying Light’ın kutulu sürümü ertelendi!
Dying Light’a dair işler biraz tuhaf başladı; önce çıkış tarihi ertelendi, daha sonra bu durumun ardından oyunun fiziksel kopyalarının Kuzey Amerika bölgesi haricinde geciktiği anlaşıldı. Doğal olarak bu da rahatsızlık verici bir durum oluşturdu. Sanıyoruz ki bu olumsuz durumların da etkisiyle, “Be the Zombie” çoklu oyunculu mod ise herkes tarafından ücretsiz edinilebilecek.

Techland geçtiğimiz günlerde, oyunun 27 Şubat tarihine kadar Avrpa, Orta Doğu, Asya ve Avustralya’da kopyalarının dağıtılmış olacağını duyurmuş, değişikliklerin de yalnızca bu bölgelerde olacağını ve desteklerini esrigememelerini istediklerini ifade etmişti.Sonrasında ise; “Be the Zombie” nin de tüm platform ve bölgeler için ücretsiz olacağını belirtmişlerdi.

Buna ek olarak, fiziksel kopyanın ön sipraişini verenler Cuisine & Cargo ve Ultimate Survivor Bundle içeriklerine de sahip olacaklar. Bu sayede dockets.dyinglightgame.com üzerinde için kayıtlı olup, “dockets” sayesinde oyun içeriğindeki silahlarla değişim yapabilecekler.

Son söze gelecek olursak oyunun sanal alemdeki çıkışı halen 27 Ocak, aradaki 1 ay kadar oyunu bekleyip kaç kişi “ille de kapalı kutudan alalım” der bunu da zaman gösterecektir.

Önceki İçerik2015’te ufkunuzu genişletin: Oyunder üyeliği 2015’in ilk 6 ayı ücretsiz!
Sonraki İçerikHayatta Kalma Oyunu Stranded Deep Steam Erken Erişim’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz