Dragon Ball Xenoverse 2 Macerası Yeni Güncellemelerle Devam Ediyor!

Dragon Ball deneyiminizi Şubat ayında gelecek göz alıcı yeni içeriklerle daha da ileriye taşıyın!

BANDAI NAMCO Entertainment Europe bugün DRAGON BALL XENOVERSE 2’nin yeni içeriklerini açıkladı. Şubat ayında çıkacak olan yeni DLC Paketi ve ücretsiz büyük güncelleme oyunu daha da zenginleştirecek.

Geçmiş tarih değişime uğradı ve Yıkım Tanrısı Champa Conton City’e yaklaşıyor! Sezonluk Kombine bünyesine dahil olan ve ayrı olarak da satın alınabilen bu ikinci ücretli DLC Paketinde oyuncular yeni bir senaryo görevini oynayabilecek ve 6. evren savaşçılarıyla yüzleşecekler. Bu sebeple mücadeleye iki yeni karakter daha katılıyor: Champa ve Vados. Buna ek olarak oyuncular yeni bir bölüm, yeni saldırılar, yeni kostümler, yeni bir taşıt ve daha bir çok yeni içeriğe de sahip olacaklar.

DLC Paketi 2 ile aynı anda sunulacak olan yeni ücretsiz güncelleme de yeni kostümler, aksesuarlar, saldırılar, yeni level sınırı, yeni dünya turnuvası kuralları ve fazlasını tüm oyunculara sunacak.

 

Önceki İçerikRazer Dünyanın En İyi Mekanik Klavyesini Güncelledi
Sonraki İçerikOverwatch’un Horoz Yılı kutlamaları başladı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz