Dota 2 Compendium ödül havuzu hızla yükseliyor

Dota 2 International adı altında Valve tarafından düzenlenen büyük turnuvanın bu yılki ödül havuzu hızlı başladı.

Dota 2 International 2015’in ödül havuzu Compendium satışları ile başladı. Dota 2 Compendium ödül havuzu, ilk 24 saatte 4 milyon dolardan fazla gelir topladı. Geçtiğimiz yılda düzenlenen bu sistemde, 10 dolarlık Compendium satışlarından havuza her biri için 2.5 dolar aktarılıyor. Ödül havuzu yükseldikçe, yeni ödüller her bir Dota 2 Compendium alan oyuncu için açılıyor. Bazı durumlarda ise bu ödüller, herkes için geçerli oluyor. Mesela ödül havuzu 4.5 milyon doları geçerse, Valve oyun içi yeni bir yükleme ekranı ekliyor ve bu herkes için geçerli oluyor.

Bir dergi niteliği taşıyan Dota 2 Compendium, farklı tahminler yapmanızı da yardımcı oluyor ve puan kazanmanızı sağlıyor, bunun sonucunda da çeşitli hediyeler alabiliyorsunuz. Ayrıca Compendium seviyenizi yükseltmek için puan alabiliyorsunuz ve bunun %25’i havuza aktarılıyor.

Geçtiğimiz sene, Compendium ile 10 milyon dolarlık ödül havuzu oluşturulmuş ve eSpor tarihinin en yüksek geliri elde edilmişti. Valve, Compendium 2015’in ilk çıktığı 10 dakikada 10 bin biletlik iki satış dalgası gerçekleştirmişti.

Bu yılki Dota 2 International 2015, Washington eyaletinin Seattle kentindeki KeyArena’da 3-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Önceki İçerikAssassin’s Creed Rogue Türkçe yama çalışması sona erdi
Sonraki İçerikWargaming.net Grand Finals 2015’in Şampiyonu HellRaisers Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz