Destiny 2 PC’ye de geliyor

Bungie, Destiny serisini Destiny 2 ile birlikte konsolların ötesine taşıyor.

Bungie‘nin geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurusunu yaptığı Destiny 2, serinin ilk oyununun aksine konsolların yanı sıra PC için de çıkış yapacak. 

Serinin yapımcısı Bungie’nin resmi internet sitesinde yayınlanan oyunun deluxe edition, collector’s edition, limited edition ve standard edition versiyonları, Destiny 2’nin PC platformuna da geleceğini gösteriyor. Buna ek olarak, Destiny 2 için iki farklı genişleme paketi çıkış yapacak ve oyunu ön sipariş eden PC kullanıcıları, Destiny 2’nin betasına katılım hakkı kazanacak.

Destiny 2’nin PC için de çıkış yapacağını gösteren oyunun kapak tasarımı

Destiny 2’in PC versiyonu uzun süredir ortaklıkta dolaşan bir söylentiydi. Ayrıca, oyunun hayranları uzun süredir Bungie’den serinin ilk oyununun PC versiyonun hazırlanmasını talep ediyordu ve Bungie’nin serinin yayıncısı Activision ile arasındaki anlaşmada devam oyunu içi PC versiyonu seçeneği de yer alıyordu.

Destiny 2’yi PC’de oynayacakl olanlar çok bir kayıp yaşamayacak. Zira, konsol oyuncuları ilk oyundaki karakterlerini devam oyununa aktarabilecekler ancak tüm silahlar, zırhlar ve diğer ekipmanlar ilk oyundan Destiny 2’ye taşınamayacak.

Destiny 2, bu Eylül’de çıkış yapacak.

Önceki İçerikKINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 REMIX Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikKinguin ve İninal’dan Bahar Kampanyası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz