Cyberpunk 2077, E3 2016’da gösterilmeyecek ancak CD Projekt Red farklı bir oyun duyurabilir

"Cyberpunk ile hala yapacak çok işimiz var."

The Witcher serisinin yapımcı stüdyosu CD Projekt Red’in E3 2016 planları ortaya çıkmaya başladı.

Polonyalı oyun geliştirici CD Projekt Red‘in bu yılki E3 fuarında herhangi bir oyun tanıtıp tanıtmayacağı henüz netlik kazanmasa da, stüdyonun başkanı Marcin Iwinski, Eurogamer‘a önemli açıklamalarda bulundu.

“Cyberpunk oyunu ile uğraşacağımız hala çok şey var.” diyen Iwinski, Cyberpunk 2077’nin E3 2016’da kesin olarak yer almayacağını şu açıklamasıyla onayladı:

“Belki E3 2016’ya katılabilir ve bir şeyler gösterebiliriz ancak açıkça belirtmeliyim ki bu kesinlikle Cyberpunk 2077 olmayacak.” 

Bu yılın başlarında, CD Projekt Red’in Cyberpunk 2077’nin dışında henüz duyurmadığı yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ve bunun 2016 içerisinde çıkabileceği ya da en azından resmi olarak duyurulabileceği ortaya çıkmıştı. Bu yapım ayrıca, “stüdyonun daha önce hiç el atmadığı tarzda yeni bir oyun” olarak nitelendirilmişti.

Bu gizemli yapımın E3 2016’da gösterilip gösterilmeyeceği ile ilgili soruya Iwinski, “Bunu hep birlikte göreceğiz.” cevabını verdi. Devamında gelen ve henüz duyurulmayan yeni oyunun The Witcher serisine ait olup olmadığı sorusuna ise Iwinski, “Bunu zaman gösterecek.” dedi. Marcin Iwinski geçtiğimiz günlerde de, olası bir yeni The Witcher oyunu hakkında konuşmuş ve bunun uzak bir ihtimal olduğunu ifade etmişti

Cyberpunk 2077’ye geri dönersek, bu oyunun 2017-2021 yılları arasında çıkış yapması planlanıyor. Ayrıca CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 hakkında gösterebilecek etkili bir şeylerin ortaya çıkışına kadar da bu oyun hakkında konuşmak istemediğini daha önceden belirtmişti.

Son olarak, stüdyonun şu sıralarda The Witcher 3’ün son büyük genişleme paketi Blood and Wine‘ın çıkış üzerinde çalıştığı biliniyor. Blood and Wine ise bu ayın sonunda yani 31 Mayıs’ta çıkış yapacak. Ek olarak, CD Projekt Red’in Polonya’da ikinci stüdyosunu açtığı ve yeni çalışanlar aradığı da gelen son bilgiler arasında.

Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak şu ana kadarki tek resmi içerik ise, 3 yıl önce yayınlanan 2 dakikalık bir fragman:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs]

Önceki İçerikHideo Kojima’nın yeni oyun stüdyosundan yeni detaylar
Sonraki İçerikEn Trend Oyunlar Büyük İndirimle Aral’dan!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz