Çok Az Kaldı – KMF Yakında Başlıyor!

KMF (Kış Mevsimi Finalleri) için geri sayım başladı. 3 Nisan Pazar günü Volkswagen Arena’da düzenlenecek olan League Of Legends Kış Mevsimi Finallerinde, finale katılmaya kazanan 6 takım birinclik için yarışacak. Konuyla ilgili lolespor sitesinde ki duyurun detayları şu şekilde;

Şampiyonluk Ligi tarihinin en çekişmeli mevsiminde kupaya kim uzanacak? Kış Mevsimi Finalleri’ne katılmaya hak kazanan 6 takım finale yükselmek için mücadele edecek, şampiyon 3 Nisan Pazar günü Volkswagen Arena’da belli olacak.

Muhteşem bir rekabete sahne olan 2016 Şampiyonluk Ligi’nde takımların KMF mücadelesi nefes kesiyor. 7 haftalık lig aşamasında ilk 6 sıraya giren ekipler KMF’ye katılmaya hak kazanacak. Önce çeyrek, ardından da yarı finali başarıyla geçen iki ekibin final karşılaşması, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

5 maçlık seri üzerinden oynanacak final karşılaşmasından şampiyon olarak ayrılacak takım, 8 bölge temsilcisinin karşı karşıya geleceği Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda (IWCI) ülkemiz adına mücadele etme fırsatına erişecek. IWCI’dan zaferle ayrılan ekibin bir sonraki durağı ise 5 ana bölge şampiyonuyla karşılaşacağı, 2015’te Dumbledoge’un Faker’dan ilk kanı aldığı Sezon Ortası Özel Turnuvası (MSI) olacak.

KMF sırasında kurulacak etkinlik alanlarının yanı sıra birçok tanıdık isim, cosplayer’lar ve kostüm hediyesi de biletli katılımcıları bekliyor olacak.

Kaynaklolespor
Önceki İçerikOrigin Access’in yeni oyunu belli oldu, toplam oyun sayısı 16’ya yükseldi
Sonraki İçerikGabe Newell, işten kovduğu Dota 2 organizatörüne “G*t” dedi
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz