CD Projekt Red genişliyor: İkinci stüdyo için yeni çalışanlar aranıyor!

The Witcher serisinin yapımcı stüdyosu CD Projekt Red, Polonya'daki ikinci stüdyosu için yeni geliştiriciler arıyor.

The Witcher serisinin yapımcı stüdyosu CD Projekt Red, Polonya’daki ikinci stüdyosu için yeni geliştiriciler arıyor.

Polonya’nın Krakow kentinde, ikinci stüdyosu için hazırlıklarda bulunan The Witcher’ın geliştiricisi CD Projekt Red’in Krakow stüdyosu başkanı John Mamais, Gamepressure’a verdiği röportajda bazı önemli bilgiler paylaştı.

Sıradaki iddialı projeleri Cyberpunk 2077‘nin potansiyelinden faydalanmak istediklerini belirten Mamais, 2013 yılında Polonya’nın Krakow kentinde kurulan CD Projekt Red’in ikinci stüdyosu için yeni bir iş ilanında bulunduklarını, buradaki çalışan sayısını 30’dan 100’e çıkartmayı planladıklarını açıkladı.

CD Projekt Red’in bu planı önümüzdeki 12 ay içerisinde tamamlayacağını da söyleyen John Mamais, şirketin iki stüdyosundaki toplam çalışan sayısını ise 500’e çıkartacaklarını ifade etti.

Mamais’in dediklerine göre, Krakow’daki bu yeni stüdyo, The Witcher 3‘ten sonraki projeleri olan Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesine yardım edecek. Bu oyunun çıkışından sonra ise yeni stüdyo kendi başına bir AAA yapım oyun için çalışacak.

Krakow stüdyosundaki ekibin, şu ana kadar çıkan iki büyük The Witcher 3 genişleme paketinin hazırlanma sürecinde çalıştığını da belirten Mamais, buradaki ekibin ayrıca CD Projekt Red’in kendi hazırladığı REDengine adlı oyun motorunun geliştirilmesine de yardımda bulunduğunu, verdiği röportajda açıkladı.

Bu sonbaharda Krakow stüdyosunun başına geçecek olan John Mamais, bununla birlikte yeni çalışanların işe alınacağını, ilk Witcher oyununun tasarımcısının da bu yeni stüdyoya dahil olacağını söyledi.

Şu sıralar The Witcher 3’ün ücretli ve büyük genişleme paketleri ile uğraşan CD Projekt Red, ayrıca hala gün yüzüne çıkmayan Cyberpunk 2077 adlı yeni oyun projesi üzerinden de gizemli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

The Witcher 3’ün ikinci büyük genişleme paketi Blood and Wine ise bu ayın sonunda yani 31 Mayıs 2016’da çıkacak ve 30 saatten fazla oynanış süresi içerecek.

The Witcher 3: Wild Hunt, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüş ve birçok otorite tarafından “2015’nin En İyi Oyunu” ödülüne layık görülmüştü.

Önceki İçerikNisan ayının en çok satan oyunları açıklandı; Dark Souls 3 birinciliği kaptı!
Sonraki İçerikAssassin’s Creed filminin büyük bir kısmı günümüzde geçecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz