Call of Duty: WWII resmen doğrulandı, tam duyuru tarihi verildi

Yeni Call of Duty oyunu ile serinin köklerine döneceği ve II. Dünya Savaşı'nı konu alacağı doğrulandı.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bazı söylentilerle sıradaki Call of Duty oyununun II. Dünya Savaşı temasını işleyeceği ortaya atılmıştı.

Activision‘ın bugün yaptığı duyuruya göre, Call of Duty serisinin yeni oyunu iddia edildiği gibi II. Dünya Savaşı konulu olacak. Oyunun resmi sitesinde ise tam duyuru tarihi için geri sayım mevcut ve 5 gün sonra canlı yayın ile yeni Call of Duty’nin resmi duyurusu gerçekleştirilecek.

Hangi platformlar için çıkacağı henüz belirtilmeyen yeni Call of Duty oyunu için yayımlanan basın bülteninde şu ifadelere yer verildi:

“Call of Duty serisi, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen CoD: WWII ile II. Dünya Savaşı temalı köklerine dönüyor. Oyunun tam duyurusu ve daha detaylı bilgiler, 26 Nisan’da düzenlenecek olan ve Sledgehammer’ın kurucusu ile yönetici yardımcısı Michael Condrey ve Glen Schofield’ın yer aldığı bir canlı yayın etkinliği ile açıklanacak.”

II. Dünya Savaşı temasını taşıyan Call of Duty ile 2003 yılında başlayan seri, bunu takiben aynı zaman periyodunda geçen dört yeni oyunla devam etmiş ve 2008’de çıkan Call of Duty: World at War ile doruğuna ulaşmıştı. Ancak bu oyundan itibaren seri başka bir zaman periyoduna odaklanmış ve 1960’ları ve daha sonrasını konu almış, hatta uzak geleceğe kadar uzanmıştı.

Visceral Games’in eski çalışanları tarafından 2009’da kurulan Sledgehammer Games ise bilim-kurgu temalı aksiyon-macera ve korku oyunu serisi Dead Space ile tanınan bir oyun stüdyosu. Bu stüdyo ayrıca 2011’de çıkan ve Infinity Ward tarafından geliştirieln Call of Duty: Modern Warfare 3‘ün yapımına katkıda bulunmuştu. 2014 yılında Call of Duty: Advanced Warfare‘i geliştiren Sledgehammer, o tarihten bu yana ise yeni Call of Duty oyununun üzerinde çalışıyor.

Serinin köklerine dönüş yapacak olan yeni Call of Duty hakkında daha detaylı bilgiler için takipte kalın!

Önceki İçerikSpotify’dan Türkiye’de “Öğrenci için Premium” paketi
Sonraki İçerikDark Souls 3: The Fire Fades Edition çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz