Call of Duty: Black Ops 3’ün PS4 Betası Rekor Kırdı!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen beta sürecini “milyonlarca” kişi oynadı.

Oyunun yayıncı şirketi Activision tarafından, Call of Duty: Black Ops 3‘ün PS4 betası hakkında ilk bilgiler geldi. 19-24 Ağustos tarihleri arasında geçekleşen Call of Duty: Black Ops III’ün PlayStation 4 sürümüne ait beta boyunca, “milyonlarca” kişi bu betayı test ederek, PS4 platformu üzerindeki şu ana kadarki “en büyük beta testi” rekorunu kırdı. Ayrıca, oyunun Xbox One ve PC betası hala devam etmekte.

Geliştirici firma Treyarch Studios’a göre ise, beta süreci “kritik geri bildirimler ve teknik veriler” için oldukça önemli. Çünkü geliştirici ekip tarafından pratik beta testleri tam olarak gerçekleştirilememiş.

Beta istatistikleri için tam olarak bir oyuncu sayısı verilmese de bu rakam “milyonlarca” şeklinde ifade ediliyor. Ayrıca Activision’a ve Sony’e göre, indirime sayısı, oynanış süreleri vb. verilerle ise PlayStation 4 üzerindeki daha önceki beta süreçlerine fark atmış durumda. Önceki beta testleri arasında Destiny ve Battlefield Hardline da yer alıyor.

Call of Duty: Black Ops III, 6 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Ek olarak, eski nesil olan Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları için de piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikKnight Online Yeni Sunucusu Midgard Geliyor!
Sonraki İçerikXCOM 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz