Bethesda, yedi yeni oyun üzerinde çalışıyor!

Bethesda'nın başındaki isim Todd Howard, IGN'e konuştu ve şirketin gelecek planlarından bahsetti.

Elder Scrolls ve Fallout serilerinin yapımcısı Bethesda Game Studios, yedi oyun üzerinde çalıştığını açıkladı.

Bethesda’nın yöneticisi konumundaki Todd Howard, IGN‘e verdiği röportajda, stüdyonun yedi oyun üzerinde çalıştığını, bunlardan ikisinin ise daha önceden duyurulan Fallout 4 VR ve Nintendo Switch için The Elder Scrolls V: Skyrim olduğunu söyledi.

Yapım aşamasındaki projelerden birinin mobil platformlar için olduğu biliniyor. Özellikle, Fallout Shelter‘ın yakaladığı başarının ardından Bethesda’nın mobil oyun piyasasına daha fazla ağırlık vermesi bekleniyor. Ayrıca, kart-koleksiyon oyunlarından The Elder Scrolls: Legends‘ın Android ve iOS işletim sistemli platformlara geleceği duyurulmuştu ancak şimdilik çıkış tarihi verilmedi.

Stüdyonun diğer projeleri hakkında tahmin yürütmek oldukça zor ancak geçen yılki E3 fuarında Todd Howard, Bethesda olarak “daha önce yaptıkları projelerin hepsinden daha büyük” üç yeni oyun üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Bunlardan birinin The Elder Scrolls VI olduğu düşünülüyor ancak The Elder Scrolls V: Skyrim’in henüz yeni yayınlanan Special Edition sürümünden dolayı, serinin sıradaki oyununun kısa süre içerisinde ortaya çıkması beklenmiyor.

Bethesda’nın en yeni oyunu olan Dishonored 2, 11 Kasım’da çıkış yapmıştı. Oyunun detaylı incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Önceki İçerikNokia oyuna geri döndü
Sonraki İçerikBattlegrounds: Açlık Oyunları mı? Hayır! “Hayatta Kalma Oyunları”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz