Beşiktaş Oyunhizmetleri Yarı Finalde!

League of Legends Şampiyonlar Ligi en çekişmeli sezonunu yaşarken, Beşiktaş.Oyunhizmetleri& HWA Gaming ile çeyrek finalde karşılaştı ve kazanan takım oldu.

Bu hafta oynayan takımlardan Team Turquality ile oynayan SuperMassive karşılaşmasının galibi olurken, HWA Gaming ile karşılaşan ve kış mevsimi finallerine kalan Beşiktaş.OyunHizmetleri kazanan takım oldu.

5 Maç üzerinden oynanan çeyrek final karşılaşmalarının, ilk ikisinden galip ayrılan Beşiktaş.oyunhizmetleri 3. maçtan mağlubiyetle ayrıldı. 4. Maçıda etkili oyunuyla kazanmasını bilen Beşiktaş.Oyunhizmetleri, 5. maçın oynanmasına gerek kalmadan yarı finale katılmaya hak kazandı. Turnuvanın yarı final etabında Beşiktaş.Oyunhizmetleri &  Dark Passage ile finale kalma mücadelesi verecek.

Yarı final serilerinden galibiyet ile ayrılan tarafların karşılaşacağı Kış Mevsimi Büyük Finali ise 3 Nisan Pazar günü İstanbul Volkswagen Arena’da oynanacak.

Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımı sezona güçlü başladı ve sezonu nasıl geçirdiği hakkında takım yöneticisi Mehmet Şükrü Çeken bilgi verdi; ‘Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımının en büyük avantajı Rawbin, Immortoru ve Ruvelius gibi üç tane taşıyıcıya sahip olmasıdır. Destek oyuncusu Hibiki ‘de mükemmel bir sezon geçiriyor,ve xyraz ın profesyönelliği, tecrübesi ,oyun içinde ruvelius ile beraber verdikleri kritik kararlar takımın başarılı olmasında büyük etken .

Mehmet Şükrü Çeken Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımının diğer bir kozunun ise takım kaptanı Immortoru olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; ‘Sezonun başından beri istikrarlı bir şekilde performans gösteren oyuncu, son haftalardaki düşüş gösterse de geniş bir şampiyon havuzuna sahip olan oyuncunun takımının yarı finaldeki  en büyük kozu olacağını söyledi. Immortoru’nun farklı tarzda şampiyonlar oynayabilmesi, takıma stratejik derinlik anlamında büyük bir kolaylık sağlıyor. Mekanik anlamda güçlü şampiyonları oynayabilen oyunculara sahip olması da Beşiktaş.Oyunhizmetlerini,  ligin kuvvetli takımlarından biri haline getiriyor’ dedi. Şükrü Çeken, hedeflerinin KMF de final oynamak olduğunu tüm kadro ve yönetimin buna çok inandığını bunun içinde çok çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Konuya ilişkin basın bülteni ve görselleri ekte bilginize sunuyor, verimli ve de keyifli bir gün geçirmenizi diliyoruz.

Önceki İçerikRatchet & Clank’in tanıtımı filmleri aratmıyor!
Sonraki İçerikDark Souls 3’ü şu andan itibaren oynayabilirsiniz!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz