DICE, Battlefield 1‘in ilk DLC’sine ait detayları çok yakında açıklayacak. “They Shall Not Pass” adlı içerik paketi için Twitter’dan teaser videosu yayınlanırken detayların önümüzdeki hafta duyurulacağı belirtildi.

Daha önceden açıklandığı üzere, They Shall Not Pass, Fransa’daki Verdun Muharebesi‘ni konu alacak. Oyunun yapımcısı DICE’a göre, savaşın başlangıcındaki 1 milyonun üzerindeki top atışı orman yangınına sebebiyet verdi. Bu nedenle, DLC’nin içeriğinde bulunan haritalardaki ağaçların alevler içinde kaldığı gözükecek.

The Shall Not Pass içerik paketindeki haritaların birinde, topçu toplarıyla yok edilmiş bir alan yer alacak. DICE, bu alanda Verdun Savaşı esnasında toplamda 40 milyon civarında top atışı yapıldığını belirterek, “dünyayı parçalanmış ay manzarasına dönüştürüyor” açıklamasında bulundu. Ayrıca, DLC’deki haritalardan en az birinde “yeraltı kaleleri” olacağı açıklandı.

Yeni haritaların sayısına ek olarak, DICE, DLC’nin içeriğindeki yeni silahlara da değinmedi. Battlefield 1’in ilk DLC’si olan They Shall Not Pass’in çıkış tarihi için de herhangi bir bilgi verilmezken, 50 dolar değerindeki Battlefield 1 Premium Pass’e sahip olanlar, bu ve diğer tüm DLC’leri, herkes için satışa sunulmadan 2 hafta kadar önce elde edebilecek. 

Son olarak, detaylı Battlefield 1 incelememizi okumak için buraya tıklayınız.

Önceki İçerikLimbo ve Inside’ın yapımcısının yeni oyunundan ilk görsel yayınlandı!
Sonraki İçerikMarvel’s Inhumans dizisi yönetmenini buldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz