Başlat Tuşu & G2A Kod Etkinliği

Özellikle uygun fiyatlarıyla dünyaca ünlü oyun satış platformu G2A, Facebook sayfalarındaki Türkçe dil desteği ardından Ramazan ayı için de özel kampayanları ile Türk oyuncuları sevindirdi. Ayrıca sitemiz ile birlikte 15 şanslı takipçiye armağanlar dağıtacağız. Detayları yazının devamında bulabilirsiniz.

G2A Ramazan Kampanyası

Öncelikle Ramazan kampanyasından bahsedelim. Ramazan boyunca özel indirim avantajlarından yararlanabilmenizin yanısıra siteden satın alacağınız her oyun karşılığında bir tane de ücretsiz oyun hediye alacaksınız. Bu fırsattan yararlanabilmek için site üzerinden alışveriş yaparken para biriminizi Türk lirasına çevirmeniz gerekmekte. (Ayrıca sitede sağ üst tarafta para birimi ayarları bulunmakta)

Kod Etkinliği Detayları

Etkinliğe katılmak için Facebook iletimizi profilinizde herkese açık olarak paylaşmak ve aşağıda paylaştığımız formu doldurmanız yeterli.
Aşağıdaki formu dolduran 15 şanslı okurumuz 3 Euro’luk hediye kodu kazanacak.
Bu kod ile site içinden Watchdogs, XCOM: Enemy Unknown gibi oyunlar edinebilmeniz mümkün. İsterseniz daha yüksek değerde alışverişleriniz için indirim olarak da kullanabilirsiniz. Kazanacağınız kodun fiyat aralığında edinebileceğiniz oyunları buradan görebilirsiniz. (açılan sayfadaki listeyi uzatmak için aşağıdan load more’a tıklayın)
Kazanan şanslı oyuncular oyunlarını seçtikten sonra ramazan kampanyası dahilinde 1 oyun da hediye alacaklar Uyarı: bunun için alım yaparken para birimini Türk lirasına çevirmeniz gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatalım. Ek olarak sitemizin indirim kodu BSLT ile G2A üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerde %3 indirim sağlayabilirsiniz.

G2A‘dan hesabınızı oluşturmak ve oyun satın almak için buraya tıklayın.

Katılım Formu

 

Önceki İçerikBatman: Arkham Knight’ın Satışları Durduruldu
Sonraki İçerikMortal Kombat X’e Yeni Brutality’ler Geldi
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.