Ücretsiz PS Plus Oyunları Artık Çarşamba Günleri Verilmeyecek

PS Plus Avrupa’da ufak bir değişikliğe uğradı.

Amerikalı PS Plus üyesi oyuncular her ayın ilk salı günü, Avrupa tarafındakiler ise her ayın ilk çarşamba günü ücretsiz oyunlarına kavuşuyorlardı. Ay sonlarında ise bir sonraki ayda PS Plus üyelerine hangi oyunların ücretsiz vereceği duyurulmaktaydı. Ancak Temmuz ayı için henüz bir duyuru gelmemesi oyuncuları merak içinde bırakmıştı. PlayStation Avrupa blog yöneticisi Fred Durst yaptığı açıklamayla duruma açıklık getirdi: “Hey millet. Bu aydan itibaren Plus oyunlarınız hem Amerika hem de Avrupa’da ilk salı günü güncellenecek (artık Avrupa’da çarşambaları gelmeyecek). Temmuz’un ilk salısı ayın 7’si, o nedenle bu hafta oyun gelmeyecek.”

Yeni düzenlemeyle birlikte ücretsiz PS Plus oyunları avrupalıların eline bir gün erken geçecek, ancak bu ayın ilk salı günü haftaya sarktığı için normalde yarın alacakları oyunlar için bir hafta daha beklemek zorunda kalacaklar.

Önceki İçerikTüm Zamanların En iyi Açık Dünya Oyunları
Sonraki İçerikEn Popüler Karakterler: Geçmişten Günümüze
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz