Avatar 2 planlananın aksine 2018’de çıkmayabilir

Avatar 2'yi bekleyenlere kötü haber!

Tüm zamanların en büyük gişe hasılatına sahip olan ve 2009 yılında vizyona giren Avatar‘ın devam filmiyle ilgili kötü bir gelişme yaşandı.

İlk filmin yönetmeni James Cameron, Avatar 2‘de aslında beklediğimden fazlasını bulacağımızı, ayrıca devam filminin 2018’in Aralık ayında vizyona girmesinin planladığından daha önceden bahsetmiş, ikinci filmi takiben ise 2020, 2022 ve 2023 yıllarında da serinin devam filmlerini göreceğimizi söylemişti.

Ancak ne yazık ki, yönetmen Cameron’ın söyledikleri biraz daha farklı gelişebilir. Serinin ilk filminde rol alan ve ikincisinde de rol alacak olan Sigourney Weaver‘in The Hollywood Reporter‘a yaptığı açıklamaya göre, planlanan tarihlerde gecikmeler yaşanabilir.

“Henüz çalışmalara başlamadık.” diyen Weaver, “Bu yüzden planlanan tarihlerin ne kadar gerçekçi olduğunu bilmiyorum. Ama bence devam filmleri de oldukça heyecanlı olacak. Dört devam filminin üçüne ait senaryoyu okudum ve hepsi de ilk filmden daha olağanüstü.” ifadelerini kullandı.

Eğer Weaver’ın dedikleri doğruysa, Avatar 2’de yaşanabilecek bir gecikme, serinin diğer filmlerini de doğrudan etkileyebilir. Ancak şu an için resmi bir bilgi bulunmuyor, bu nedenle bekleyip göreceğiz.

Önceki İçerikSteam Kış İndirimleri’nin başlangıç tarihi belli oldu!
Sonraki İçerikBlack Panther filminin çekimleri önümüzdeki ay başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz