AC Unity’nin yeni videosu ile yeni detayları keşfedin

Assassin’s Creed Unity için yeni video ile kişiselleştirme ve co-op detaylarını derinlemesine öğrenme fırsatı buluyoruz.

 

Ubisoft, Assassin’s Creed Unity’nin kişiselleştirme ve co-op detayları ile alakalı bir video yayınladı. Önceki Assassin’s Creed oyunlarının aksine, karakteri ilerlemesi tamamen doğrusal bir şekilde olacak. Assassin’s Creed Unity ile kendi karakterimizi özel gizlilik yetenekleri, benzersiz mücadele becerileri gibi özelliklerle geliştirmek mümkün olacak.

Suikastçımızı kalabalık ortamlar arasında gizlemek ve kimliğimizi belli etmeden ilerlemek için gizlilik yetenekleri ile geliştirebilecek veya yüksek ve ani hasarlar vererek tam bir suikastçı olmasını sağlayabileceğiz. Ayrıca seçtiğimiz özel kıyafet ve silahlar ile oynanış tarzımızı da değiştireceğiz. Örneğin; eğer ağır zırhlar giyersek çok fazla hasarı tanklayabileceğiz fakat daha az gizli kalacağız.

Yaratıcı Yönetmen Alex Amancio’nun anlattığı videoda, tüm co-op görevlerinin açık uçlu ve tekrarlanabilir olduğundan da bahsediliyor.

Assassin’s Creed Unity; 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 13 Kasım’da ise Avrupa’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yapacak.

Önceki İçerikTitanfall’un IMC Rising DLC’si çıkışını gerçekleştirdi
Sonraki İçerikTom Clancy’s The Division’dan 20 dakikalık yeni video

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz