Aral’dan sonra D&R için de boykot kampanyası başlatıldı

Aral için yapılan boykot kampanyasının ardından D&R için de imza kampanyası başlatıldı.

Özellike GTA V’in satış fiyatının ortaya çıkmasından sonra “pes” dedirten oyun fiyatları için 16 Ocak tarihinde Change.org üzerinden Aral için imza kampanyası başlatılmış, Aral’ı boykot etmeye davet edilmişti. Steam’in dolardan TL’ye geçişinin ardından sabit kur ile oyunların TL olarak satışında indirimler olmuştu. Daha sonraki günlerde fiyatlar artmaya başlamış, kullanıcılar Steam için imza kampanyası başlatmıştı. Aral için başlatılan imza kampanyasındaki şikayet ise buradan kaynaklanıyor. Steam’den gelen yanıta göre, Steam’daki fiyatların artmasının sebebi Aral Game

28 Ocak tarihinde ise D&R için “24.01.2015 tarihinde yapılan 29 TL’lik oyun rezaleti ile ilgili mağduriyetimizin çözülmesi” başlıklı bir kampanya yine Change.org adresinden başlatıldı. Konuyla ilgili şikayet açıklaması ise şöyle:

Oyun oynayan insanlar kandırabileceğiniz kişiler değillerdir. Müşteri olarak gördüğünüz insanları ucuz numaralarla kandırmaya çalışmak ticaret ahlakında yer almamaktadır. İndirim adı altında olmayan ürünleri sattığınızı ima ettikten sonra para iadesi yapmaya çalışmak, o sırada da toplu sipariş veren kişilere ürünlerini kargolamanız acizlik, terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır D&R.

Bu konuda mağdur ettiğin insanlardan 2 laf arasında özür dileyerek kaçabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu yazıyı olabildiğince çok kişiye ulaştırın ve durumun pisliğinden haberdar olsun D&R’dan alışveriş yapan herkes.

25 Ocak’tan beri paralarımız D&R’ın hesabında ve hala geri ödenmedi. Mevzu ödenmesi ya da ödenmemesi de değil, satış adı altında insanların kandırılması. Şu anda birçok pazaryeri platformunda bu kampanyadan alınan ürünler toplu halde satılıyor. Linkini aşağıda görebilirsiniz. Bu ürünler oradan buradan bulunabilecek türden ürünler değildir. Yaptığınız ahlaksızlığın açıklamasını düzgün bir şekilde yapmadığınız taktirde bunu herkese söyleyeceğiz ve sizden asla alışveriş yapmayacağız.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/infamous-2-hero-edition-ps3-turkce-kahraman-ver-147552222

Eğer sizde bu imza kampanyalarına destek vermek istiyorsanız adresler şu şekilde:

Aral Boykot Kampanyası

D&R Boykot Kampanyası

Önceki İçerikRiot ve Gnctrkcll İşbirliği Hakkında Detaylar
Sonraki İçerikMicrosoft geçtiğimiz yılın son çeyreğinde 6.6 milyon Xbox konsolu sattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz