Ant-Man’in devam filmi duyuruldu!

Marvel Studios, Ant-Man’in devam filmini “Ant-Man and The Wasp” adıyla duyurdu.

Marvel‘ın bu yıl vizyona giren Ant-Man (Karınca Adam) filminin başarıya ulaşması sonucu, stüdyo tarafından yapılan açıklamayla 6 Temmuz 2018 tarihi için serinin ikinci filmi doğrulandı.

Ant-Man and The Wasp adıyla duyurulan ikinci film, Captain Marvel filminden önce çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca ikinci Ant-Man filmi, Marvel’ın, bayan karakter adı taşıyan ilk filmi olma özelliği taşıyor.

Karınca Adam‘ın ikinci macerası bazı kötü haberlere de sebebiyet vererek iki Marvel filminin çıkış tarihini ileri bir tarihe erteletecek. Buna göre, Black Phanter filmi 16 Şubat 2018’de, Captain Marvel filmi ise 8 Mart 2019’da vizyona girecek.

İlk Ant-Man filmi, Amerika’da 178.5 milyon dolar, Amerika’da dışında 231.1 milyon dolar hasılat elde ederek toplamda 409.8 milyon dolarlık bir gelir elde etmişti. Bu verilerle, Amerika’daki 9. en büyük hasılat eden film oldu. Son gösterimini ise 8 Ekim 2016’da Çin’de gerçekleştirecek.

Marvel ayrıca 2020 yılı için 3 yeni film planladığını da açıkladı. Karınca Adam’ın yer alacağı bir sonraki film ise Captain America: Civil War olacak.

Önceki İçerikMarvel 2020 yılı için üç yeni film duyurdu
Sonraki İçerikWitcher 3 İçin Devasa Yama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz