Alışveriş için kocasının 1000’den fazla Famicom oyun koleksiyonunu izinsiz sattı!

Bir kadın, alışveriş parasını karşılamak için kocasının binden fazla Famicom oyun içeren ve içerisinde nadir yapımların da bulunduğu koleksiyonunu habersizce sattı.

Japonya’da bir kadın, alışveriş yapmak için kocasının binden fazla Famicom oyun içeren ve içerisinde nadir yapımların da bulunduğu koleksiyonunu habersizce sattı.

Olay şu şekilde gerçekleşti; Japonya’da yaşayan bir kadın, kocasının Famicom (NES) oyunlarından oluşan koleksiyonunu, ondan habersiz bir şekilde kocası işte çalışırken sattı ve parayı kendi alışverişi için harcadı.

Koleksiyonda 1000’den fazla oyunun yer aldığı, bazılarının oldukça nadir ve değerli olduğu belirtildi. Koleksiyondaki oyunların tamamını neredeyse yok pahasına -değerlerinin oldukça altında- satan kadın, tüm parayı sadece kendi alışverişi için harcadı ve kendisine yeni kıyafetler, çantalar ve ayakkabılar satın aldı.

Birçok kişi koleksiyonu habersizce karısı tarafından yok pahasına satılan adama, karısını boşaması yönünde önerilerde bulundu ancak adam, bakması gereken bir ailesi olduğunu belirterek böyle bir davranışta bulunmayacağını söyledi.

 

Önceki İçerikVİDEO: Ghost Recon Wildlands için ‘live action’ fragman yayınlandı
Sonraki İçerikMass Effect: Andromeda, Switch için de çıkacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz